Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Törzsvásárlói és hűségprogram

Hűségpont-pontgyűjtés menete

A termék adatlapján  minden esetben feltüntetésre kerül a termékhez szerezhető hűségpont, ez regisztráció nélkül is látható. Hűségpont akciós termékre is szerezhető, szállítási költségre nem.

A hűségpontot csak regisztrált vásárlónak van lehetősége gyűjteni, ami a csomag átvétel után automatikusan íródik jóvá, az egyéni  felhasználói fiókban követhető nyomon. ( első vásárlásnál nem használható fel, de miden továbbinál már igen )

Az összegyűjtött  hűségpont a vásárlási  folyamat végén  a rendelés véglegesítése  előtt váltható be részben vagy egészben, kosárértékre,  az  Ön döntése szerint.  A beváltás utáni maradék tovább gyűjthető.

A megvásárolt termék árnál mindent megkezdett 100 Ft-hoz 1 hűségpont íródik jóvá,  365 napig gyűjthető, ha ez idő alatt nem történik meg a pont beváltás, az összegyűjtött hűségpontok törlődnek.

Beváltásnál 1 pont  egyenértékű 1 Ft-al.

Hűségpont nem ruházható át másik személyre, nem váltható át  készpénzre, felhasználói fiók törlése  esetén az összegyűjtött pontok  törlődnek.  Meghiúsult vásárláshoz  nem íródik jóvá hűségpont.

 

Törzsvásárlói program

Egyszeri 35 000  Ft  (  kosárérték ) vásárlásnál a regisztrált vásárló törzsvásárlói státuszt kap. További vásárlásoknál, amennyiben a kosárérték 10 000 Ft  felett van,  3%  kedvezményre jogosult. A már akciós termékekre is érvényes a törzsvásárlói 3% kedvezmény, amik így összeadódnak.

Egyes termékekhez további törzsvásárlói kedvezmény tartozik, ezek    "Törzsvásárlóknak árengedmény"  matricával jelöltek és csak a törzsvásárlók,   bejelentkezés után látják a kedvezményes árakat. Ezen termékek köre folyamatosan változik.

Minden hónapban van  Törzsvásárlói nap. A naphoz tartozó törzsvásárlói kedvezményekről  Hírlevélben  tájékoztatunk, több nappal előre, aktuális napon követhető lesz közösségi oldalainkon is. ( facebook, instagram ) 

Várjuk vásárlóktól a visszajelzést, milyen termékeket szeretnének törzsvásárlói árengedménnyel megvásárolni.