Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Szállítás - Fizetés

Szállítási módok

 1. Csomag átvétele FOXPOST csomagautomatában

Ön kérheti megrendelését Foxpost csomagautomatába, amelyek az ország nagyobb városaiban  megtalálhatóak.

A csomag automaták forgalmas bevásárlóközpontokban, védett, őrzött, zárt, biztonságos helyen, hosszú átvételi nyitva tartással üzemelnek. Nem kell alkalmazkodni a futárhoz, megrendelt csomagját az Önnek tetsző időpontban veheti át, igazítva akár a napi bevásárlásához.

Hogy tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott csomagautomatába, a  FOXPOST rendszere SMS üzenetben egy  kódot küld a csomag átvételéhez, az ajtó nyitásához.  Ezzel a a nyitókóddal tudja  kivenni  csomagját. Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor az automatánál bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. A csomagautomata 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem  rendelt  csomagautomatába, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.foxpost.hu/

FOXPOST szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 890 Ft
 • utánvétes fizetés esetén - átmenetileg szünetel
 1. Csomag átvétele Pick Pack csomagátvételi ponton

Ön kérheti megrendelését Pick Pack csomagátvételi pontra, amelynek már széles hálózata alakult ki, és folyamatosan bővül. Ez egy nagyon rugalmas átvételi lehetőség, Ön dönt az átvétel idejéről, legyen az munkába menet-jövet, igazítva tankoláshoz, hétvégén akár összekapcsolva bevásárlással, kikapcsolódással. Nem kell munkahelyre kérni kíváncsiskodó kollégák  kereszttűzébe.

Pick Pack pontok találhatók minden MOL, OMV, AVANTI, AVIA töltőállomáson, forgalmas közlekedési csomópontokban lévő REALY és frekventált üzletsorokon lévő INMEDIO hirlapüzletekben, jól ismert ruházati üzletláncban, a PLAYERSROOM-ban, és  az ország legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszer láncában, a COOP-ban, valamint a SportFactory, Sportmax, 220Volt, Rextra és Egészség Plusz üzletekben.

Hogyan tudja átvenni rendelését?

Miután csomagja megérkezett az Ön által választott Pic Pack átvételi pontra, a Pick Pack rendszere email-ben értesítést küld.Ha utánvétes fizetési módot választott, akkor rendelését átvételkor készpénzben vagy bankkártyával tudja kiegyenlíteni. Amennyiben  az árufizetés megtörtént rendeléskor, Önnek  átvételkor fizetési kötelezettsége már nincs. Az átvételi pont 7 napig őrzi meg a csomagot.

Ha még nem rendelt  Pick Pack pontra, használatáról  itt tud tájékozódni: http://www.pickpackpont.hu/

Pick Pack Pont szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy  bankkártyás fizetés esetén 1300 Ft
 • utánvétes fizetés esetén 1500 Ft
 1. Csomag átvétele GLS Futárszolgálattal házhoz szállítással, GLS csomagpontra szállítással

Ön kérheti megrendelését házhoz szállítással vagy munkahelyére, ami a legkényelmesebb megoldás. Rendeléskor adjon meg minden olyan információt, ami a sikeres kiszállítást elősegíti (pl.  munkahelyi cég neve, emelet, épület,  részleg, HRSZ, stb.).

GLS Futárszolgálatról itt tud tájékozódni: https://gls-group.eu/HU/hu/home

GLS Futárszolgálat házhoz szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy  bankkártyás fizetés esetén 1450 Ft
 • utánvétes fizetés esetén 1850 Ft

GLS Futárszolgálattal GLS csomag pontra szállítás

Kényelmesen átveheti a GLS csomagpontokon a csomagját az átvételi pontok nyitvatartási ideje alatt.

GLS Futárszolgálat GLS csomagpontokra szállítási díjak

 • banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1450 Ft

 

   4.  Csomag átvétele MPL Furárszolgálattal

                4.1 Postán Maradó csomag

                 Csomagját kérheti postán maradóra, ahol a hivatal nyitvatartási idejében kényelmesen átveheti. Az MPL  rendszere SMS értesítést küld amint az Ön által választott átvételi Posta                             Hivatalba  ( a postára )  érkezik a csomag. Az átvételi  Posta 5 napig őrzi a csomagot.

                 MPL Postán maradó csomag szállítási díja  banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén

                        9999 Ft vásárlási értékig 1090 Ft

                     10.000 Ft vásárlási érték felett 1190 Ft

                 MPL  Postán maradó csomag szállítási díja  utánvét fizetés esetén 

                                9999 Ft vásárlási értékig 1490 Ft

                       10.000 Ft vásárlási érték felett 1550 Ft

 Postán maradó csomag átvételéhez foglalhat időpontot, sorban állás nélkül átveheti a Postám Maradó csomagját

Időpont foglalás: https://www.posta.hu/idopontfoglalas

              

                 4.2 Posta Csomagautomatába szállítás

                 Csomagját kérheti postai csomagautomatába, az országosan 51 db csomagautomatából 24 órán keresztül kényelmesen kiveheti a csomagját. Nyitáshoz az SMS-ben megküldött nyitó                     kód szolgál. A nyitókódot az MPL rendszer küldi amint az Ön által választott csomagautomatába kiszállította a csomagot. Az automatában 2 napig tárolják a csomagot, majd a                                   legközelebbi posta hivatalba szállítják.

                 MPL Csomagautomatába csomag szállítási díja  banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1350 Ft

            

               4.3 Posta Csomagpontra szállítás

                Csomagját kérheti postai csomagpontra, választhat 185 MOL csomag Pont és 273 COOP csomag Pont között lehet választani.  A MOL Csomagpontok 24 órás nyitva tartásában, a                          COOP   Csomagpontok  hosszú nyitva tartásában kényelmesen átvehetők a csomagok. Díjmentes parkolás könnyű megközelíthetőséggel. Amint az Ön által választott csomag pontra                      érkezik a csomag  az MPL rendszere SMS értesítést küld. A csomagot az átvételi ponton 5 napig tárolják.

               MPL Csomagpontra csomag szállítási díja  banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1250 Ft

             4.4 MPL Házhoz szállítás

             Csomagját kérheti MPL házhoz szállítással. A pontos szállításhoz adja meg a szükséges  adatokat. A mennyiben az MPL   a szállítás idejében nem tudja Önt a megadott címen elérni,                     értesítést hagy, az értesítésben megjelölt Posta Hivatalban tudja csomagját átvenni 5 napig. 

             MPL  Házhoz szállítás  csomag szállítási díja  banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén 1250 Ft

             MPL  Házhoz szállítás csomag szállítási díja utánvét fizetés esetén 1650 Ft

 

   5 Személyes átvétel nagykanizsai átvételi ponton ( egyeztetés alapján )

Webáruházunk Nagykanizsán üzemel, a helyi lakosok rendelésüket (nagykanizsai számlázási címmel történő vásárlás estén) egy nagykanizsai átvevő ponton átvehetik. Átvevő pont: Gina Fehérnemű Üzlet - Nagykanizsa, Kórház u. 15. H-P:  9-12  és  13-16 óra között. Az átvevő ponton fizetési lehetőség nincs, rendelésnél  banki átutalás-előreutalás  fizetési móddal választható. Ez az  átvételi mód csak egyeztetés alapján választható.


Fizetési módok

A szállítás 25 000 Ft rendelési érték felett  díjmentes.  Minimum vásárlási összeg 3 000 Ft.

 1. Utánvételes fizetés

A rendelés fizethető átvételkor utánvételesen.

 1. Banki utalás vagy bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés webáruházunkban a CIB Bank által nyújtott biztonságos bankkártyás lehetőséggel, ún. háromszereplős (webáruház-vásárló-bank) eljárással történik a tranzakció. A biztonságot a vásárlótól bekérendő adatok szétválasztása alapozza meg. Ennek jellemzője, hogy a tranzakciót minden esetben a vásárló kezdeményezi a  webáruház oldaláról, melyen a megrendeléssel kapcsolatos információt adja meg. A fizetéshez szükséges kártyaadatokat kizárólag a bank VeriSign tanúsítvánnyal ellátott 256 bites TLS titkosítással rendelkező biztonságos fizetőoldalán adja meg. A banki fizetőoldal adattartalmáról a webáruház nem szerez tudomást, mivel az tőle független és védett internetes oldal. A fizetés befejezésével a vásárló visszatér a webáruház oldalára, ahol a vásárlás eredménye jelenik meg.

Háromszereplős eljárással történő fizetés során a vásárló minden egyes alkalommal átkerül a bank fizetőoldalára, a webáruháznak nincs lehetősége megterhelni a vásárló kártyáját.

Az online bankkártyás fizetésnél egy virtuális POS terminál helyettesíti az üzletekben használatos fizikai kártyaleolvasó terminált. A virtuális POS biztonsági protokoll alkalmazásával kapcsolatot teremt a kereskedő webáruház - vásárló - bank között.

https://www.cib.hu/