Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fánk készül

Fánk készül
A fánk édes sütemény farsang időszakában kerül többet az asztalra

A fánk édes sütemény általában kelt tésztából készül lekvárral és cukorral kerül kínálásra. Magyarországon a fánk sütése fogyasztása a farsang időszakára esik, de ez időszakon kívül is szeretjük a fánkot.

Szívesen sütnek képviselőfánkot, farsangi fánkot, csöröge fánkot, 

Minden országnak meg van a maga fánkja  a teljesség igénye nélkül néhány

Franciaországban  Bignet

Olaszországban  Bomboloni

Németországban Berliner

Lengyelországban Paczki

Mexikóban Churros

Törökországban Tulumba

Csak néhány a legismertebbekből

Februárban  02.14-17-ig FÁNK23 kuponnal  lehet kedvezményesen vásárolni

Minden termékre érvényes 8000.- Ft kosárérték felett, 8% -kedvezmény

Tartalomhoz tartozó címkék: eszköz sütéshez fánk termék