Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Föld napja

A Föld napja

 „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

A  Föld napja 2022.04.22. péntek

 

 

 

 „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

-ez a Föld napjának egyik jelmondata. És bár a Föld napja csak egy nap, valójában minden nap oda kell figyelnünk a környezetünkre, a bolygónkra, hiszen csak ez az egy van.
Próbáljunk hát változtatni, mindig csak egy kicsit, amennyi a saját erőnkből telik.
Használjunk újrahasznosítható, megújuló anyagokat, ne termeljünk fölöslegesen szemetet.

 

A következőkben ehhez mutatunk ötleteket

 

Remélhetőleg nem újdonság már senkinek a textilből készült zacskó, szatyor használata. Kis odafigyeléssel hosszú évekig használhatjuk a kedvenc szatyrunkat - egyértelműen kevesebb hulladékot termelve, mintha a bevásárláshoz nylon szatyrot vennénk.
Szatyraink jó teherbírásúak, könnyen kezelhetőek, kis helyen elférnek - és szép mintákkal kaphatóak!


Kell még érv mellettük? Válassz egyet magadnak most  foldnapja kupon 

használatával kedvezményesen megvehető 2022.04.24-ig

10% kedvezmény minden termékre 12.000.- Ft kosárérték felett ( akciós termékre is )

 

Aki rendszeresen visz magával ételt az iskolába vagy munkahelyére, biztosan szeretné jól elcsomagolni, hogy ne a táskájában kössön ki a vajkrém vagy a szétkenődött banán. A nylon zacskók és fóliák is csak félmegoldást kínálnak, hiszen bár jobb esetben ki nem folyik belőlük a reggeli, megnyomódni azért meg tud bennük minden - a csomagolással pedig állandóan szemetet termelünk.
Egy jó alternatívát kínál erre az ételtároló dobozaink   különböző méretben elérhetőek, jól zárnak és nagyon strapabíróak. A sokféle szín és dizájn között biztosan mindenki talál neki tetszőt.


 

Ha Te is mindig tartasz magadnál innivalót, biztos sokat kerested már az ideális palackot. Az egyszer használatos PET-palackok, ha valóban csak egyszer használják őket, nagyon sok hulladékkal járnak - még úgy is, ha szelektíven gyűjtve újrahasznosítják őket.
Alternatív megoldásunk: az öko palackjaink. Sokféle színben, méretben válogathattok közülük. Széles szájuknak köszönhetően könnyen tisztíthatók, akár mosogatógépben is. Hosszú évekig hű társad lehet, télen-nyáron, hidegben-melegben!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: termék